Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.
na patelni
Czas przygotowania:
ok. 7 min
Na patelnię wlej 1-2 łyżki oleju. Wrzuć zamrożone warzywa i smaż na średnim ogniu przez 7 minut, od czasu do czasu mieszając.
w piekarniku
Czas przygotowania:
ok. 20 min
Rozgrzej piekarnik do 200°C (termoobieg). Zawartość opakowania umieść na blasze na papierze do pieczenia, polej 2-3 łyżkami oleju lub oliwy z oliwek. Piecz około 20 minut.
w mikrofalówce
Czas przygotowania:
ok. 11 min
Do odpowiedniego naczynia wrzuć zamrożone warzywa. Podgrzewaj pod przykryciem przy mocy 600 W przez 11 minut. Przed podaniem dokładnie wymieszaj.
Skąd pochodzą składniki?
Wywołując mapę, zgadzasz się, że Twoje dane zostaną przekazane do Google i że przeczytałeś oświadczenie o ochronie danych.
Ocena Warzywa do piekarnika kalafior, fasola, marchew
Oceny (0)
Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.