XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Mintaj w panierce z dzikim czosnkiem

Filety z mintaja, z połączonych kawałków ryby, w chrupiącej panierce z dzikim czosnkiem, podsmażane.

  • Czas przygotowania ok. 10 min
  • Wielkość opakowania 240 g
i Dowiedz się, czym jest ślad węglowy i jak we FRoŚCIE redukujemy emisję CO2. Dbamy o redukcję CO2 x

Ślad węglowy

ca. 555g
CO2e / 100g
Certyfikat MSC
  • kalorie
    830 kJ / 200 kcal
  • tłuszcz
    8,8 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    0,8 g
  • węglowodany
    17 g
  • - w tym cukry
    1,6 g
  • białko
    12 g
  • sól
    1 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 10 min

Na patelni rozgrzej olej. Zamrożonego mintaja smaż na średnim ogniu przez 10 minut. Obróć w połowie smażenia.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 18 min

Rozgrzej piekarnik do temperatury 220°C. Zamrożonego mintaja ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez 20 minut (z włączonym termoobiegiem 18 minut).

Ocena Mintaj w panierce z dzikim czosnkiem

Oceny (0)


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Twoja ocena *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Brak ocen

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach