Bez dodatków do żywności

NIC DO UKRYCIA

Sprawdź skąd pochodzą nasze składniki.

RYBA Z PIECA Z POREM
ok.35min
wielkość opakowania 340 g
114
kcal
na 100g

RYBA Z PIECA Z POREM

Filety z mintaja z porem i marchewką, z sosem śmietanowo- serowym, do zapiekania.

Ocena (0)
oceń nasz produkt

To jest w środku - nasze składniki

  • filet z MINTAJA 53% (z certyfikowanych łowisk MSC, mrożone już na morzu)
  • sos 37%
  • woda
  • por 6%
  • crème fraîche 5%
  • SER Edam (bez barwników)
  • ziemniaki
  • MASŁO (bez barwników)
  • marchew
  • marchew żółta
  • skrobia ryżowa (niemodyfikowana chemicznie)
  • musztarda (woda, NASIONA GORCZYCY, ocet z brandy, sól, cukier, chilli, kurkuma)
  • twaróg
  • sól (bez substancji przeciwzbrylających)
  • cukier
  • skrobia ziemniaczana
  • mąka ryżowa
  • pieprz czarny
  • gałka muszkatołowa
  • marchew 2%
  • marchew żółta 2%
  • panierka sypka (mąka PSZENNA, glukoza, drożdże, sól, papryka mielona, kurkuma)
  • por 1%

SKĄD POCHODZĄ NASZE SKŁADNIKI?

Nie mamy tajemnic.

Sprawdź!

wartość odżywcza na 100 g

Wartość energetyczna 476 kJ / 114 kcal
Tłuszcz 5,7 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany 4,5 g
- w tym cukry: 1,2 g
Białko 10,8 g
Sól 0,00 g

Produkt głęboko mrożony

kup online

przechowywanie

* * :
(-6°C) 4 Dni
* * * :
(-12°C) 3 Tygodnie
* * * * :
(-18°C) do daty minimalnej trwałości

100% Naturalnego Smaku

Czy używasz w swojej kuchni glutaminianu sodu? Czy zagęszczasz sos skrobią modyfikowaną chemicznie? My też nie!

We FRoŚCIE wszystko jest prawdziwe. Nie stosujemy żadnych dodatków do żywności. Aby zapewnić doskonały smak naszym produktom, nie potrzebujemy wzmacniaczy smaku, barwników czy aromatów. Zamiast tego używamy gęstej śmietany, sera bez barwników, masła i świeżych ziół.

Jesteśmy dumni z naszych składników, więc chętnie o nich opowiadamy. Na opakowaniach FRoSTY znajdziesz przejrzyste informacje o składzie naszych produktów. Z przyjemnością pokazujemy, skąd pochodzą składniki w produktach FRoSTY na frostafoodtracker.pl.

Tak przygotujesz jedno opakowanie

Piekarnik: Piekarnik rozgrzej to temperatury 220oC (z włączonym termoobiegiem do 200oC). Zamrożoną rybę w tacce włóż do piekarnika. Piecz przez około 35 minut.

Mikrofalówka: Zamrożoną rybę w tacce włóż do mikrofalówki. Podgrzewaj przy mocy 600W przez 11 minut. 

Alergeny i śladowe ilości

  • Gluten
  • Mleko
  • Ryby
Może zawierać śladowe ilości: seler, soja.

to jest dla nas ważne

Jeśli chodzi o jakość, lubimy płynąć pod prąd. Dlatego jeśli inni idą na kompromisy, my jeszcze wyżej podnosimy poprzeczkę!

Nasze warzywa są uprawiane na polach, a nie w szklarniach.

I najważniejsze: nie stosujemy dodatków do żywności. 100% naturalnego smaku – tego się trzymamy! FRoSTA. Smaczna i prosta.