Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.
na patelni
Czas przygotowania:
ok. 9 min
Na patelni rozgrzej 70 ml mleka. Wsyp zawartość opakowania. Podgrzewaj na najwyższym ogniu przez 3-4 minuty. Następnie gotuj na średnim ogniu przez kolejne 4-5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż do uzyskania pożądanej konsystencji sosu.
w mikrofalówce
Czas przygotowania:
ok. 10 min
Do odpowiedniego naczynia z pokrywką włóż zamrożone danie. Dodaj 2 łyżki mleka. Podgrzewaj w mikrofalówce przy mocy 800W przez 10 minut. Przed podaniem dokładnie wymieszaj całość i odstaw na 1 minutę.
Skąd pochodzą składniki?
Ocena Pappardelle w sosie śmietankowym
Oceny (0)
Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).
Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. iKod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.x