Mintaj w panierce z koperkiem

Filety z mintaja, z połączonych kawałków ryby, w chrupiącej panierce z koperkiem, podsmażane.

  • Czas przygotowania ok. 17 min
  • Wielkość opakowania 240 g
i Dowiedz się, czym jest ślad węglowy i jak we FRoŚCIE redukujemy emisję CO2. Dbamy o redukcję CO2 x

Ślad węglowy

ca. 501g
CO2 / 100g
Certyfikat MSC

Wszystkie składniki

  • filety z MINTAJA (62%)
  • panierka sypka (20%)
    (mąka pszenna, koperek 0,9%, sól, drożdże, kurkuma, papryka)
  • olej słonecznikowy
  • mąka PSZENNA
  • woda
  • sól
  • kalorie
    841 kJ / 200 kcal
  • tłuszcz
    7,9 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    1 g
  • węglowodany
    18,4 g
  • - w tym cukry
    1 g
  • białko
    13,4 g
  • sól
    1,4 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 10 min

Na patelni rozgrzej olej. Zamrożonego mintaja smaż na średnim ogniu przez 8-10 minut, od czasu do czasu przewracając.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 17 min

Rozgrzej piekarnik do temperatury 220°C. Zamrożone filety ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez 17 minut (z włączonym termoobiegiem 14 minut).

Skąd pochodzą składniki?

Najnowsze uwagi
Zobacz wszystkie oceny

Ocena Mintaj w panierce z koperkiem

Oceny (1)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach