Warzywa na patelnię w stylu orientalnym

Mieszanka warzyw w stylu orientalnym z sosem. Produkt wegański.

  • Czas przygotowania ok. 8 min
  • Wielkość opakowania 400 g
i Dowiedz się, czym jest ślad węglowy i jak we FRoŚCIE redukujemy emisję CO2. Dbamy o redukcję CO2 x

Ślad węglowy

ca. 266g
CO2 / 100g

Wszystkie składniki

  • warzywa 86%
    brokuły, marchew żółta, marchew, fasola szparagowa, cebula, papryka czerwona
  • sos (7%)
    woda, mleko kokosowe, sól, imbir, skrobia ziemniaczana, kolendra, kmin rzymski, papryka mielona, kurkuma, pieprz cayenne, pieprz czarny
  • mango
  • kalorie
    157 kJ / 37 kcal
  • tłuszcz
    0,8 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    0,5 g
  • węglowodany
    4,9 g
  • - w tym cukry
    3,9 g
  • białko
    1,4 g
  • sól
    0,99 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 8 min

Na patelni rozgrzej 2 łyżki oleju. Wrzuć zamrożone warzywa i smaż na średnim ogniu przez 8 minut, od czasu do czasu mieszając.

w mikrofalówce

Czas przygotowania: ok. 7 min

Do odpowiedniego naczynia wrzuć zamrożone warzywa. Podgrzewaj pod przykryciem przy mocy 850W przez 7 minut.

Skąd pochodzą składniki?

Najnowsze uwagi
Zobacz wszystkie oceny

Ocena Warzywa na patelnię w stylu orientalnym

Oceny (3)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach