Przepisy

Aglio Olio z rybą po włosku

Nasza wariacja na temat klasycznego aglio olio, w wydaniu z Rybą z pieca po włosku.

porcje: 2
Przygotowanie
Składniki
1
opakowanie Ryby z pieca po włosku FRoSTY
200 g
spaghetti
2
ząbki czosnku, pokrojone w cienkie plasterki
1
papryczka chili, posiekana
6
łyżek oliwy
garść posiekanej natki pietruszki
sól i pieprz
starty parmezan
  1. Przyrządź Rybę z pieca po włosku według sposobu przygotowania na opakowaniu.
  2. Na patelni podgrzej oliwę.
  3. Na średnim ogniu podsmaż czosnek i chili.
  4. Dodaj ugotowany makaron, wymiesza i podgrzewaj razem 1-2 minuty.
  5. Dopraw solą i pieprzem, posyp parmezanem.
  6. Na talerz nałóż gotowe spaghetti, posyp natką pietruszki i nałóż z boku połowę porcji Ryby z pieca po włosku.
0 Komentarze

Dodaj komentarz


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach