Przygotowanie
Składniki
- 1
- opakowanie Ryby z pieca po włosku FRoSTY
- 200 g
- spaghetti
- 2
- ząbki czosnku, pokrojone w cienkie plasterki
- 1
- papryczka chili, posiekana
- 6
- łyżek oliwy
- garść posiekanej natki pietruszki
- sól i pieprz
- starty parmezan
- Przyrządź Rybę z pieca po włosku według sposobu przygotowania na opakowaniu.
- Na patelni podgrzej oliwę.
- Na średnim ogniu podsmaż czosnek i chili.
- Dodaj ugotowany makaron, wymiesza i podgrzewaj razem 1-2 minuty.
- Dopraw solą i pieprzem, posyp parmezanem.
- Na talerz nałóż gotowe spaghetti, posyp natką pietruszki i nałóż z boku połowę porcji Ryby z pieca po włosku.
0 Komentarze