Przygotowanie
Składniki
Składniki:
- 1
- opakowanie Mexican Chicken FRoSTA
- 2
- duże cukinie
- 250 ml
- passaty pomidorowej
- 1
- pęczek świeżej kolendry
- 2
- łyżki oliwy
- Na patelni rozgrzej 2 łyżki oleju, wrzuć zamrożone danie i podgrzewaj na średnim ogniu przez 11-12 minut, od czasu do czasu mieszając.
- Cukinie przekrój wzdłuż na połowy, wydrąż środki (możesz dodaje do pozostałych warzyw podgrzewanych na patelni).
- Dodaj passatę pomidorową, zagotuj.
- Cukinie ułóż w naczyniu do zapiekania, środki napełnij powstałym na patelni farszem. Wierzch skrop oliwą.
- Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180oC, zapiekaj ok. 20 minut.
- Upieczone cukinie posyp listkami świeżej kolendry.
0 Komentarze