Przygotowanie
Składniki
SKŁADNIKI:
- 1 op.
- Noodles & chicken FRoSTY
- łyżka oleju rzepakowego
- 2
- duże pomidory
- 2
- pieczarki portobello
- 1
- podłużna słodka papryka
- łyżka oliwy z oliwek
- 30 g
- parmezanu
- 2
- łyżki posiekanej natki pietruszki
- Noodles&chicken usmażyć na łyżce oleju rzepakowego.
- Paprykę przekroić wzdłuż i usunąć gniazdo nasienne, z pieczarek wyciąć nóżki, z pomidorów odciąć wierzch i ostrożnie wydrążyć.
- Formę do zapiekania wysmarować oliwą, ułożyć warzywa i wypełnić je podsmażonym Noodles & chicken. Piec 20-25 minut w temp. 180 stopni C.
- Po upieczeniu posypać startym parmezanem i posiekaną natką pietruszki.
0 Komentarze