Przepisy

Prosto i kolorowo, czyli warzywa nadziewane Noodles & chicken FRoSTY

Stopień trudności: łatwe Kaloryczność: 532 kcal / porcja

porcje: 2
Przygotowanie
Składniki
SKŁADNIKI:
1 op.
Noodles & chicken FRoSTY
łyżka oleju rzepakowego
2
duże pomidory
2
pieczarki portobello
1
podłużna słodka papryka
łyżka oliwy z oliwek
30 g
parmezanu
2
łyżki posiekanej natki pietruszki
  1. Noodles&chicken usmażyć na łyżce oleju rzepakowego.
  2. Paprykę przekroić wzdłuż i usunąć gniazdo nasienne, z pieczarek wyciąć nóżki, z pomidorów odciąć wierzch i ostrożnie wydrążyć.
  3. Formę do zapiekania wysmarować oliwą, ułożyć warzywa i wypełnić je podsmażonym Noodles & chicken. Piec 20-25 minut w temp. 180 stopni C.
  4. Po upieczeniu posypać startym parmezanem i posiekaną natką pietruszki.
0 Komentarze

Dodaj komentarz


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach