Warzywa pokroić. Na patelnię wrzucić wszystkie warzywa poza pomidorami. Smażyć przez ok. 5 minut, po czym dusić pod przykryciem 10-15 minut. Zdjąć pokrywkę, dodać pomidora, sól, pieprz i zioła prowansalskie. Smażyć kilka minut, aż pomidor zmięknie i odparuje woda.
Gotowe warzywa wymieszać z ugotowaną kaszą bulgur.
Pieczarki pokroić na ćwiartki. Na patelni rozgrzać masło. Podsmażyć przez ok. 10 minut, przyprawić solą i pieprzem. Dodać posiekaną natkę pietruszki.
Upieczoną rybę podawać na kaszy bulgur z warzywami, pieczarki podać w osobnej kokilce.
Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.
Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.
Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. iKod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.x