>

Przepisy

Tacos z paluszkami rybnymi

stopień trudności: łatwy kaloryczność: 291 kcal

porcje: 5
Przygotowanie
Składniki
5
Złotych paluszków rybnych FRoSTY
olej do smażenia
5 szt.
tacos
Salsa:
2 plastry
mango
0.3
papryki czerwonej
1 garść
pomidorków koktajlowych
0.5
cebuli czerwonej
sok z limonki
1 łyżka
oliwy z oliwek
sól i pieprz
Majonez pietruszkowy:
50 ml
majonezu
0.5 pęczka
natki pietruszki
sól i pieprz

1. Na patelni rozgrzać olej. Usmażyć paluszki rybne na złocisty kolor.
2. Mango, paprykę, cebulkę i pomidorki koktajlowe drobno pokroić. Dolać oliwę i sok z limonki. Wymieszać.
3. Majonez zmiksować z posiekaną natką pietruszki, dodać sól i pieprz do smaku.
4. Wnętrze tacosów posmarować majonezem, wewnątrz ułożyć paluszki rybne i salsę. Podawać z limonką.

0 Komentarze

Dodaj komentarz


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach