- 5
- Złotych paluszków rybnych FRoSTY
- olej do smażenia
- 5 szt.
- tacos
- 2 plastry
- mango
- 0.3
- papryki czerwonej
- 1 garść
- pomidorków koktajlowych
- 0.5
- cebuli czerwonej
- sok z limonki
- 1 łyżka
- oliwy z oliwek
- sól i pieprz
- 50 ml
- majonezu
- 0.5 pęczka
- natki pietruszki
- sól i pieprz
1. Na patelni rozgrzać olej. Usmażyć paluszki rybne na złocisty kolor.
2. Mango, paprykę, cebulkę i pomidorki koktajlowe drobno pokroić. Dolać oliwę i sok z limonki. Wymieszać.
3. Majonez zmiksować z posiekaną natką pietruszki, dodać sól i pieprz do smaku.
4. Wnętrze tacosów posmarować majonezem, wewnątrz ułożyć paluszki rybne i salsę. Podawać z limonką.
