Aglio Olio z rybą po włosku

SKŁADNIKI:

  • 1 opakowanie Ryby z pieca po włosku FRoSTY
  • 200 g spaghetti
  • 2 ząbki czosnku, pokrojone w cienkie plasterki
  • 1 papryczka chili, posiekana
  • 6 łyżek oliwy
  • garść posiekanej natki pietruszki
  • sól i pieprz
  • starty parmezan

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

  1. Przyrządź Rybę z pieca po włosku według sposobu przygotowania na opakowaniu.
  2. Na patelni podgrzej oliwę.
  3. Na średnim ogniu podsmaż czosnek i chili.
  4. Dodaj ugotowany makaron, wymiesza i podgrzewaj razem 1-2 minuty.
  5. Dopraw solą i pieprzem, posyp parmezanem.
  6. Na talerz nałóż gotowe spaghetti, posyp natką pietruszki i nałóż z boku połowę porcji Ryby z pieca po włosku.