Prosto i kolorowo, czyli warzywa nadziewane Noodles & chicken FRoSTY

SKŁADNIKI (2 porcje):

● opakowanie Noodles & chicken FRoSTY
● łyżka oleju rzepakowego
● 2 duże pomidory
● 2 pieczarki portobello
● 1 podłużna słodka papryka
● łyżka oliwy z oliwek
● 30 g parmezanu 
● 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 

PRZYGOTOWANIE:

1. Noodles&chicken usmażyć na łyżce oleju rzepakowego. 

2. Paprykę przekroić wzdłuż i usunąć gniazdo nasienne, z pieczarek wyciąć nóżki, z pomidorów odciąć wierzch i ostrożnie wydrążyć. 

3. Formę do zapiekania wysmarować oliwą, ułożyć warzywa i wypełnić je podsmażonym Noodles & chicken. Piec 20-25 minut w temp. 180 stopni C.

4. Po upieczeniu posypać startym parmezanem i posiekaną natką pietruszki.