XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Gnocchi z fasolką i suszonymi pomidorami

30 minut
porcje: 2
kalorie: 
2510 kJ  /  600 kcal
Trudność: łatwy
Przygotowanie
Składniki
200 g
Fasolki szparagowej FRoSTY
250 g
gnocchi
250 ml
śmietanki 30%
100 g
suszonych pomidorów
50 g
czerwonej cebuli
2 łyżki
oliwy z suszonych pomidorów
1 ząbek
czosnku
bazylia
oregano
sól
  1. Pokrój cebulkę w kostkę i przesmaż z czosnkiem na oliwie z suszonych pomidorów.
  2. Dodaj fasolkę, lekko przesmaż aby odparowała i dodaj pokrojone w paski suszone pomidory.
  3. Przypraw bazylią i oregano, zalej całość śmietanką, chwilkę odparuj i dodaj gnocchi.
  4. Gdy gnocchi zmięknie całość dopraw solą według uznania i GOTOWE!
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach