XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym

40 minut
porcje: 2
kalorie: 
1464 kJ  /  350 kcal
Trudność: średni
Przygotowanie
Składniki
200 g
Zupy grzybowej FRoSTY
350 g
polędwiczki wieprzowej
200 ml
wywaru warzywnego
150 g
cebuli
30 ml
oliwy truflowej
20 ml
masła klarowanego
rozmaryn
sól
pieprz
  1. Oczyść polędwiczkę z błon i zamarynuj w oliwie truflowej z solą i rozmarynem.
  2. Przesmaż na maśle cebulę pokrojoną w kostkę, gdy zmięknie dodaj warzywa i przesmaż razem, następnie zalej wywarem i gotuj 15 minut.
  3. Zblenduj całość, dopraw solą i pieprzem, polędwiczkę usmaż używając oliwy z marynaty, gdy polędwica będzie gotowa pokrój ją w plastry kładąc na wcześniej przygotowanym sosie i GOTOWE!
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach