Przepisy
Wiosenny wrap z warzywami i chorizo
25 minut
porcje:
4
kalorie:
2054 kJ /
491 kcal
Trudność:
średni
Przygotowanie
Składniki
- 400 g
- Zupy wiosennej FRoSTY
- 200 g
- jogurtu
- 100 g
- chorizo
- 100 g
- sera Manchego
- 4
- wrapy
- 2 ząbki
- czosnku
- 4 łyżeczki
- oliwy z oliwek
- szafran
- tymianek
- Przesmaż na oliwie chorizo wraz z warzywami, dopraw solą, tymiankiem i szafranem.
- Dodaj sprasowany czosnek i sól do jogurtu, powstałym dipem posmaruj wrapy.
- Dodaj pokrojony w kostkę ser do warzyw i przełóż je na wrapy, następnie szczelnie je zawiń.
- Pogrzej zwinięte wrapy na suchej patelni, podawaj z pozostałym dipem jogurtowym i GOTOWE!
Komentarze