XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Zupa warzywna z oliwą truflową i ziołami

35 minut
porcje: 4
kalorie: 
2171 kJ  /  519 kcal
Trudność: średni
Przygotowanie
Składniki
400 g
Zupy warzywnej FRoSTY
600 ml
wywaru warzywnego
300 ml
śmietanki 30%
300 g
makaronu muszelki
150 g
cebuli
40 ml
oliwy z oliwek
30 ml
oliwy truflowej
30 ml
octu winnego
20 ml
octu balsamicznego
3 ząbki
czosnku
bazylia
oregano
sól
pieprz
  1. Przesmaż cebulę razem z czosnkiem na oliwie, gdy zmiękną dolej ocet winny i balsamiczny.
  2. Całość odparuj i dodaj mieszankę warzywną, przemieszaj i zalej wywarem, chwilę podgrzej.
  3. Dosyp zioła, dolej śmietankę, dopraw do smaku solą i pieprzem, dodaj wcześniej ugotowany makaron oraz oliwę truflową i GOTOWE!
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach