Przygotowanie
Składniki
- 400 g
- Vege bowla komosa ryżowa z warzywami FRoSTY
- 0.5
- awokado
- 0.5
- czerwonej cebuli
- 0.5
- ogórka
- .25
- szklanki orzechów włoskich lub migdałów
- 80 ml
- oliwy z oliwek
- 2 łyżki
- musztardy sarepskiej
- 2 łyżki
- soku z cytryny
- szczypta
- soli
- szczypta
- pieprzu
- kilka liści
- świeżej bazylii lub mięty
1. Warzywa przygotuj zgodnie z opisem na opakowaniu.
2. Umieść je w misce i ułóż na nich pokrojone w kostkę awokado, ogórka i posiekaną cebulę.
3. Przygotuj sos: wymieszaj oliwę, musztardę, sok z cytryny i przyprawy.
4. Posyp całość posiekanymi orzechami włoskimi lub migdałami, skrop sosem.
5. Delikatnie wymieszaj składniki w misce i GOTOWE!
Komentarze