Przygotowanie
Składniki
- 400 g
- Warzyw na patelnię ulubionych FRoSTY
- 450 g
- ciasta francuskiego
- 200 ml
- śmietanki 30%
- 80 g
- startego twardego sera np. parmezan
- 4
- jajka
- 0.5 łyżeczki
- słodkiej papryki
- 0.5 łyżeczki
- czosnku granulowanego
- sól
- pieprz
1. Ciasto wyjmij do rozmrożenia na 10 minut.
2. Nagrzej piekarnik do 200°C.
3. Wyłóż dno oraz boki formy do tarty ciastem.
4. Podpiecz je w piekarniku przez 10 minut.
5. W misce połącz jajka, śmietankę, ser i przyprawy.
6. Na spód formy wyłóż warzywa i zalej jajeczną masą.
7. Zapiekaj kolejne 20 minut i GOTOWE!
Komentarze