Przygotowanie
Składniki
- 400 g
- Vege bowla azjatyckiego z ryżem kalafiorowym FRoSTY
- 1
- ogórek
- 8
- rzodkiewek
- garść
- fasolek edamame
- 4 łyżki
- sosu sojowego
- 4 łyżki
- oleju
- 2 łyżki
- masła orzechowego
- 2 łyżeczki
- płatków chilli
- sok z 0,5 limonki
- pieprz
1. Warzywa usmaż na patelni zgodnie z opisem na opakowaniu.
2. Z ogórka wykrój gniazda nasienne, a następnie pokrój go w słupki.
3. Rzodkiewkę pokrój w cienkie plasterki.
4. Połącz sos sojowy z masłem orzechowym, płatkami chilli, pieprzem i sokiem z limonki.
5. W miseczce ułóż warzywa, dodaj ogórka i rzodkiewkę, całość polej sosem.
Komentarze