XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Kolorowa frittata

Kolorowa frittata z jajkami i warzywami
30 minut
porcje: 2
kalorie: 
1271 kJ  /  304 kcal
Trudność: łatwy
Kolorowa frittata z jajkami i warzywami
Przygotowanie
Składniki
200 g
Warzyw na patelnię klasycznych FRoSTY
3
jajka
2 kromki
chleba
1 łyżka
tartego parmezanu
1 łyżka
oliwy
sól
pieprz

1. Nagrzej piekarnik do 180°C.
2. Okrągłą foremkę o średnicy ok. 20 cm wyłóż papierem do pieczenia.
3. Podsmaż warzywa na oliwie, a następnie przełóż do foremki.
4. Roztrzep jajka na puszystą masę ze szczyptą soli i pieprzu.
5. Zalej warzywa jajeczną masą i zapiekaj przez 25 minut.
6. Posyp serem, podawaj z pieczywem i GOTOWE!

Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach