Przepisy
Veggie bowl azjatycki z ryżem kalafiorowym
Skorzystaj z przepisu na urozmaicenie azjatyckiego Vege bowla z ryżem kalafiorowym FRoSTYi przenieś się w kulinarną podróż i pozwól się przenieść w podróż przez smaki Dalekiego Wschodu.

15 minut
porcje:
2
kalorie:
1522 kJ /
364 kcal
Trudność:
łatwy
Przygotowanie
Składniki
- 1
- opakowanie Vege Bowla w stylu azjatyckim z ryżem kalafiorowym FRoSTY
- 2
- łyżki białego sezamu
- 2
- rzodkiewki
- 1
- jajko
- kiełki rzodkiewki
1. Na patelnię wlej 3 łyżki wody i wrzuć zamrożoną zawartość opakowania Vege bowla po azjatycku z ryżem kalafiorowym FRoSTY. Smaż na średnim ogniu przez 7 minut, od czasu do czasu mieszając. W międzyczasie ugotuj jajko na twardo.
2. Pokrój rzodkiewkę w plastry.
3. Na gotowego Vege bowla ułóż jajko oraz plastry i kiełki rzodkiewki.
4. Całość posyp sezamem.
Komentarze