XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Krem z buraka z serem feta

30 minut
porcje: 4
kalorie: 
1317 kJ  /  315 kcal
Trudność: łatwy
Przygotowanie
Składniki
400 g
Mieszanki barszcz FRoSTY
600 ml
wywaru warzywnego
200 ml
śmietanki 30%
100 g
sera feta
100 g
cebuli
20 g
masła klarowanego
2 ząbki
czosnku
tymianek
sól
pieprz
  1. Przesmaż pokrojoną w kostkę cebulę wraz z czosnkiem w garnku, dodaj mieszankę warzywną, przemieszaj i zalej wywarem, następnie gotuj aż warzywa zmiękną.
  2. Zblenduj całość, dopraw do smaku solą i pieprzem, dodaj tymianek i śmietankę, odparuj przez ok. 10 minut.
  3. Pokrusz ser feta, posyp nim wierzch zupy i GOTOWE!
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach