XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Bazyliowa pinsa

15 minut
porcje: 2
kalorie: 
1882 kJ  /  450 kcal
Trudność: łatwy
Przygotowanie
Składniki
200 g
Warzyw na patelnię z bazylią i oregano FRoSTY
1
pinsa
1
mozzarella w kulce
2 łyżki
gotowego pesto bazyliowego
1 łyżka
oliwy
0.5 łyżeczki
oregano
garść
świeżej bazylii

1. Nagrzej piekarnik do 200°C.
2. Wyłóż blachę papierem do pieczenia
3. Warzywa usmaż na patelni zgodnie z opisem na opakowaniu.
4. Posmaruj pinsę pesto i rozłóż na niej równo warzywa.
5. Porwij na wierzch kawałki mozzarelli i posyp oregano.
6. Zapiekaj przez 8-9 minut.
7. Udekoruj świeżą bazylią i GOTOWE!

Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach