Warzywa na patelnię - Z koperkiem i pietruszką

Kolorowa sałatka z warzyw z koperkiem i pietruszką FRoSTY, grillowanym mięsem i jajkiem, podana z aromatycznym sosem musztardowym. Szybka w przygotowaniu, świeża i idealna do lunchboxa lub na lekki obiad.
Jajka ugotuj na twardo (9–10 minut), ostudź, obierz i pokrój na ćwiartki.
Warzywa na patelnie z koperkiem i pietruszką FRoSTY podsmaż bez tłuszczu 6–8 minut, odstaw do przestudzenia.
Mięso przypraw solą i pieprzem, grilluj na patelni 4–5 minut z każdej strony. Odstaw, pokrój w plasterki.
W miseczce wymieszaj musztardę, miód, oliwę i sok z cytryny. Dopraw solą i pieprzem.
Warzywa wymieszaj z połową sosu i rozłóż na talerzach. Na wierzchu ułóż plasterki mięsa i ćwiartki jajek. Polej resztą sosu.