XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Warzywa z fetą i prażonym słonecznikiem

Aromatyczne warzywa FRoSTY z bazylią i oregano podane z fetą i chrupiącym, prażonym słonecznikiem. Proste, sycące i pełne smaku danie na szybki obiad lub lunch.

19 minut
porcje: 2
kalorie: 
3970 kJ  /  949 kcal
Trudność: łatwy
Przygotowanie
Składniki
1 opakowanie
Warzyw na patelnię z bazylią i oregano FRoSTY
1 kostka
sera feta
2 łyżki
słonecznika łuskanego
4 łyżki
oleju
1 ząbek
czosnku
1 łyżeczka
miodu
0.5
cytryny
sól
pieprz
  1. Rozgrzej 1 łyżkę oleju, usmaż warzywa na patelni zgodnie z opisem na opakowaniu.
  2. Do miseczki przeciśnij ząbek czosnku, dodaj 3 łyżki oleju, sok z cytryny oraz miód, dopraw do smaku solą oraz pieprzem, wymieszaj.
  3. Upraż na patelni słonecznik.
  4. Przełóż warzywa na półmisek, posyp serem oraz słonecznikiem i GOTOWE!
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach