Przepisy
Warzywa z sosem serowym
Warzywa FRoSTY z koperkiem i pietruszką w kremowym sosie serowym z dodatkiem kindziuka i kolorowego pieprzu. Proste, szybkie i sycące danie na każdą okazję.
40 minut
porcje:
2
kalorie:
4393 kJ /
1050 kcal
Trudność:
łatwy
Przygotowanie
Składniki
- 1 opwakowanie
- Warzyw na patelnię z koperkiem i pietruszką FRoSTY
- 135 g
- serka kanapkowego
- 90 g
- serka topionego śmietankowego
- 50 g
- kindziuka w plastrach
- 2 łyżeczki
- pieprzu kolorowego
- sól
- Usmaż warzywa na patelnię zgodnie z opisem na opakowaniu. Na koniec posól.
- Pokrój kindziuk na cienkie paski i podsmaż na patelni przez 1 minutę.
- Połącz w rondelku serek kanapkowy, serek topiony oraz sól i pieprz. Całość zagotuj, cały czas mieszaj, aż powstanie kremowy sos. Przelej sos do miseczki.
- Ułóż warzywa na talerzu, dodaj chipsy z kindziuka, obok postaw sos i GOTOWE!
Komentarze