Przepisy
Zawijane paluszki rybne na ostro

20 minut
porcje:
10
kalorie:
502 kJ /
120 kcal
Trudność:
łatwy
Przygotowanie
Składniki
- 1 opakowanie
- Fish nuggets spicy FRoSTY
- 1 łyżka
- musztardy francuskiej
- 3 łyżki
- majonezu
- 2 łyżki
- jogurtu śmietankowego
- 2 łyżki
- wody
- 1 ząbek
- czosnku
- 1
- pomidor
- 10 liści
- sałaty rzymskiej
- 20 g
- startego parmezanu
- Przygotuj paluszki rybne zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
- Wymieszaj musztardę, majonez, jogurt, czosnek i 2 łyżki wody, aż do uzyskania gładkiego sosu.
- Pokrój pomidora w drobną kostkę.
- Rozłóż umyte i osuszone liście sałaty na blacie, posmaruj sosem i posyp pokrojonymi w kostkę pomidorami oraz parmezanem.
- Zawiń letnie paluszki rybne w liście sałaty i zabezpiecz wykałaczką.
Komentarze