NAJLEPSZE SKŁADNIKI
Czerwona cebula
Cebula czerwona jest nieco łagodniejsza w smaku niż cebula biała. Po zebraniu jest obierana, krojona w kostkę i mrożona na świeżo. W ten sposób jest gotowa do natychmiastowego użycia - w zależności od potrzeb.
![](https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2024/02/FRoSTA-skladniki-czerwona-cebula-60x60.png 60w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2024/02/FRoSTA-skladniki-czerwona-cebula-300x300.png 300w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2024/02/FRoSTA-skladniki-czerwona-cebula-430x430.png 430w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2024/02/FRoSTA-skladniki-czerwona-cebula.png 550w)
Cebula czerwona jest nieco łagodniejsza w smaku niż cebula biała. Po zebraniu jest obierana, krojona w kostkę i mrożona na świeżo. W ten sposób jest gotowa do natychmiastowego użycia - w zależności od potrzeb.
Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.
Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu.
i
Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.
x
Użyj przykładowego produktu: