XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

NAJLEPSZE SKŁADNIKI

Fasolka szparagowa

Fasola francuska FRoSTA ma delikatny miąższ i charakteryzuje się niskim stopniem tworzenia ziaren. Uprawa fasolki szparagowej dla FRoSTY ma miejsce w Niemczech i pochodzi od rolników kontraktowych, certyfikowanych zgodnie z wytycznymi Bioland. Nasze warzywa pochodzą wyłącznie z upraw zewnętrznych, nigdy nie ze szklarni. Świeżo zebrana fasola jest głęboko mrożona w ciągu kilku godzin od zbioru.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach