NAJLEPSZE SKŁADNIKI

Ryż basmati

Ryż basmati to bardzo aromatyczny ryż długoziarnisty, tradycyjnie uprawiany na obszarach u podnóża Himalajów. Jego delikatne ziarna po ugotowaniu wydzielają wspaniały zapach i pozostają cudownie puszyste. Zgodnie ze wskazaniami indyjskimi i pakistańskimi tylko 15 odmian można oznaczyć jako ryż basmati. Ryż zostaje wstępnie ugotowany podczas produkcji, żeby wszystkie składniki naszych potraw były gotowe w tym samym czasie podczas podgrzewania.

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach