NAJLEPSZE SKŁADNIKI
Ryż
Ten ryż długoziarnisty firmy FRoSTA jest poddawany tak zwanemu "procesowi parzenia". Za pomocą gorącej pary, ważne witaminy i minerały, które są zawarte głównie w zewnętrznej skórce ryżu, są wtłaczane do ziarna. W ten sposób są one w dużej mierze zachowane nawet po obraniu i wypolerowaniu ryżu. W rezultacie ryż parzony zawiera znacznie więcej składników odżywczych niż ryż biały poddany konwencjonalnej obróbce.
![](https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2024/02/FRoSTA-skladniki-ryz-60x60.png 60w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2024/02/FRoSTA-skladniki-ryz-300x300.png 300w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2024/02/FRoSTA-skladniki-ryz-430x430.png 430w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2024/02/FRoSTA-skladniki-ryz.png 550w)