Skrobia
FRoSTA używa tylko niebielonych skrobi ziemniaczanych lub ryżowych do zagęszczania sosów. Skrobie modyfikowane chemicznie (E1404-E1451) ułatwiają przetwarzanie, ale są dodatkami do żywności i dlatego nie wchodzą w skład naszych potraw.
![](https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2020/10/skrobia-60x60.jpg 60w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2020/10/skrobia-300x300.jpg 300w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2020/10/skrobia-430x430.jpg 430w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2020/10/skrobia-550x550.jpg 550w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2020/10/skrobia.jpg 620w)
FRoSTA używa tylko niebielonych skrobi ziemniaczanych lub ryżowych do zagęszczania sosów. Skrobie modyfikowane chemicznie (E1404-E1451) ułatwiają przetwarzanie, ale są dodatkami do żywności i dlatego nie wchodzą w skład naszych potraw.
Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.
Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu.
i
Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.
x
Użyj przykładowego produktu: