Skrobia

Skrobia ryżowa czy ziemniaczana, których używamy we FRoŚCIE, powstaje w naturalny sposób. A jak dokładnie? Możesz zobaczyć w filmie poniżej.

NATURALNE SKŁADNIKI

Niebielone skrobie

FRoSTA używa tylko niebielonych skrobi ziemniaczanych lub ryżowych do zagęszczania sosów. Skrobie modyfikowane chemicznie (E1404-E1451) ułatwiają przetwarzanie, ale są dodatkami do żywności i dlatego nie wchodzą w skład naszych potraw!

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach