Mrożone paluszki rybne z piekarnika czy z patelni? Nasze złote paluszki rybne to gotowy pomysł na obiad w kilka minut i 100% naturalnego smaku – niezależnie od formy przygotowania! Psst! Mrożone paluszki rybne z piekarnika nie potrzebują dodatku tłuszczu, jak ma to miejsce podczas przyrządzania na patelni, ale wybór należy do Ciebie!
Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.
patelnia
Czasu przygotowania:
ok. 6 min
Na patelni rozgrzej olej. Zamrożone paluszki smaż na średnim ogniu przez 6 minut od czasu do czasu przewracając.
piekarnik
Czasu przygotowania:
ok. 12 min
Rozgrzej piekarnik do temperatury 220 ºC. Zamrożone paluszki ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez około 15 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 12 minut).
airfryer
Czasu przygotowania:
ok. 10 min
Zamrożone paluszki ułóż na kratce, piecz w temperaturze 200 °C przez 10-12 minut.
Anna
Idealnie chrupiąca panierka,pyszny środek ,polecam ☺️