Złote paluszki rybne

Paluszki rybne w złotej, chrupiącej panierce, podsmażane.

  • Czas przygotowania ok. 12 min
  • Wielkość opakowania 300 g
i Dowiedz się, czym jest ślad węglowy i jak we FRoŚCIE redukujemy emisję CO2. Dbamy o redukcję CO2 x

Ślad węglowy

ca. 434g
CO2 / 100g

Wszystkie składniki

  • filety z RYB białych
    filety z MINTAJA
  • panierka sypka (15%)
    (mąka pszenna, sól, papryka mielona, kurkuma, drożdże)
  • olej słonecznikowy
  • woda
  • mąka PSZENNA
  • skrobia ziemniaczana
  • sól
  • kalorie
    796 kJ / 190 kcal
  • tłuszcz
    8,9 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    1,2 g
  • węglowodany
    13,6 g
  • - w tym cukry
    0,8 g
  • białko
    13,5 g
  • sól
    1,1 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 6 min

Na patelni rozgrzej 5 łyżek oleju. Zamrożone paluszki smaż na średnim ogniu przez 6 minut, od czasu do czasu przewracając.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 12 min

Rozgrzej piekarnik do temperatury 230ºC. Zamrożone paluszki ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez około 12 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 9 minut).

Skąd pochodzą składniki?

Najnowsze uwagi
Zobacz wszystkie oceny

Ocena Złote paluszki rybne

Oceny (97)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach