XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Warzywa na patelnię w stylu azjatyckim

Mieszanka warzyw w stylu azjatyckim z kiełkami fasoli mung i pędami bambusa, bez przypraw.

  • Czas przygotowania ok. 7 min
  • Wielkość opakowania 400 g
i Dowiedz się, czym jest ślad węglowy i jak we FRoŚCIE redukujemy emisję CO2. Dbamy o redukcję CO2 x

Ślad węglowy

ca. 251g
CO2e / 100g

Wszystkie składniki

  • warzywa 76 %
    (marchew żółta, fasola Romano, papryka czerwona, por, szpinak)
  • kiełki fasoli mung 13 %
  • grzyby mun
  • pędy bambusa 4 %
  • kalorie
    111 kJ / 27 kcal
  • tłuszcz
    0,3 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    0,1 g
  • węglowodany
    3,3 g
  • - w tym cukry
    2,6 g
  • białko
    1,5 g
  • sól
    0,06 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 7 min

Na patelnię wlej 1-2 łyżki oleju. Wrzuć zamrożone warzywa i smaż na średnim ogniu przez 7 minut, od czasu do czasu mieszając.

w mikrofalówce

Czas przygotowania: ok. 11 min

Do odpowiedniego naczynia wrzuć zamrożone warzywa. Dodaj 1 łyżkę oleju. Podgrzewaj pod przykryciem przy mocy 600 W przez 11 min. Przed podaniem dokładnie wymieszaj

Ocena Warzywa na patelnię w stylu azjatyckim

Oceny (0)


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Twoja ocena *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Brak ocen

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach