XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Aglio Olio ze stekiem rybnym

Nasza wariacja na temat klasycznego Aglio Olio, w wydaniu ze stekami rybnymi.

35 minut
porcje: 2
kalorie: 
3012 kJ  /  720 kcal
Trudność: łatwy
Przygotowanie
Składniki
1 opakowanie
Steków rybnych FRoSTY
200 g
makaronu tagiatelle
2 ząbki
czosnku
1
papryczka chili
6 łyżek
oliwy
garść
posiekanej natki pietruszki
sól i pieprz
starty parmezan
  1. Przyrządź steki według sposobu przygotowania na opakowaniu.
  2. Na patelni rozgrzej oliwę. Na średnim ogniu podsmaż czosnek i chili.
  3. Dodaj ugotowany makaron, mieszaj i podgrzewaj razem przez 1-2 minuty.
  4. Dopraw solą i pieprzem, posyp parmezanem.
  5. Na talerz nałóż gotowy makaron, posyp natką pietruszki i nałóż z boku połowę porcji steków rybnych.
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach