XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Gulasz wołowo-warzywny

Soczyste kawałki wołowiny i kolorowe warzywa połączone w aromatycznym gulaszu to propozycja pełna smaku. Spróbuj teraz i ciesz się wyrazistym, domowym smakiem na Twoim talerzu.

30 minut
porcje: 4
kalorie: 
6276 kJ  /  1500 kcal
Trudność: łatwy
Przygotowanie
Składniki
1
opakowanie Warzyw na patelnię z tymiankiem i rozmarynem FRoSTY
500 g
wołowiny
30 ml
passaty pomidorowej
2
ząbki czosnku
2
szklanki bulionu
1
łodyga selera naciowego
natka pietruszki
  1. Podsmaż mięso na oleju przez kilka minut.
  2. Dodaj seler i czosnek, a po 2 minutach wlej bulion i passatę. Duś pod przykryciem 50 minut.
  3. Dodaj warzywa z tymiankiem i rozmarynem, gotuj jeszcze 10 minut, w razie potrzeby dolej trochę bulionu.
  4. Posyp natką pietruszki. Podawaj z kluskami śląskimi, ziemniakami lub pieczywem.
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.