Przepisy
Hot dogi z paluszkami rybnymi, colesławem i sosem chrzanowym
Coś prostego i wyjątkowego jednocześnie? Nasze hot dogi z paluszkami rybnymi, colesławem i ostrym sosem chrzanowym to idealny wybór!
![](https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2020/09/shutterstock_471588434_Hot-dogi-z-paluszkami-rybnymi-coleslawem-i-sosem-chrzanowym-320x370.jpg 320w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2020/09/shutterstock_471588434_Hot-dogi-z-paluszkami-rybnymi-coleslawem-i-sosem-chrzanowym-408x472.jpg 408w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2020/09/shutterstock_471588434_Hot-dogi-z-paluszkami-rybnymi-coleslawem-i-sosem-chrzanowym-816x944.jpg 816w)
- 1
- opakowanie Złotych paluszków rybnych FRoSTY
- 5
- bułek do hot dogów
- posiekana natka pietruszki
- 50 g
- majonezu
- 50 g
- czerwonej kapusty
- 20 g
- suszonej żurawiny
- 15 g
- cukru
- 1
- marchewka
- sól i pieprz do smaku
- 20 g
- chrzanu
- 10
- gęstego jogurtu naturalnego
- sól i pieprz do smaku
- Przygotuj colesław: posiekaj kapustę, zetrzyj marchewkę, dodaj żurawinę, majonez, wymieszaj i dopraw solą i pieprzem.
- Jogurt wymieszaj z chrzanem, dopraw solą i pieprzem.
- Paluszki rybne upiecz zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Pod koniec pieczenia możesz na chwilę do piekarnika włożyć bułki do hot dogów.
- Złóż hot dogi: przekrojone bułki posmaruj sosem, włóż po łyżce colesława i po dwa paluszki rybne. Posyp natką pietruszki.