Przepisy
Hot dogi z paluszkami rybnymi, colesławem i sosem chrzanowym
Coś prostego i wyjątkowego jednocześnie? Nasze hot dogi z paluszkami rybnymi, colesławem i ostrym sosem chrzanowym to idealny wybór! Stopień trudności: łatwe Kaloryczność: 403 kcal / porcja

- 1
- opakowanie paluszków rybnych FRoSTA (10 szt.)
- 5
- bułek do hot dogów
- posiekana natka pietruszki
- 200 g
- czerwonej kapusty
- 1
- marchewka
- 50 g
- majonezu
- 15 g
- cukru
- 20 g
- suszonej żurawiny
- sól i pieprz do smaku
- 100 g
- gęstego jogurtu naturalnego
- 20 g
- chrzanu
- sól i pieprz do smaku
- Przygotuj colesław: posiekaj kapustę, zetrzyj marchewkę, dodaj żurawinę, majonez, wymieszaj i dopraw solą i pieprzem.
- Jogurt wymieszaj z chrzanem, dopraw solą i pieprzem.
- Paluszki rybne upiecz zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Pod koniec pieczenia możesz na chwilę do piekarnika włożyć bułki do hot dogów.
- Złóż hot dogi: przekrojone bułki posmaruj sosem, włóż po łyżce colesława i po dwa paluszki rybne. Posyp natką pietruszki.