XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Hot dogi z paluszkami rybnymi, colesławem i sosem chrzanowym

Coś prostego i wyjątkowego jednocześnie? Nasze hot dogi z paluszkami rybnymi, colesławem i ostrym sosem chrzanowym to idealny wybór! Stopień trudności: łatwe Kaloryczność: 403 kcal / porcja

15 minut
porcje: 5
Przygotowanie
Składniki
1
opakowanie paluszków rybnych FRoSTA (10 szt.)
5
bułek do hot dogów
posiekana natka pietruszki
Colesław:
200 g
czerwonej kapusty
1
marchewka
50 g
majonezu
15 g
cukru
20 g
suszonej żurawiny
sól i pieprz do smaku
Sos:
100 g
gęstego jogurtu naturalnego
20 g
chrzanu
sól i pieprz do smaku
  1. Przygotuj colesław: posiekaj kapustę, zetrzyj marchewkę, dodaj żurawinę, majonez, wymieszaj i dopraw solą i pieprzem.
  2. Jogurt wymieszaj z chrzanem, dopraw solą i pieprzem.
  3. Paluszki rybne upiecz zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Pod koniec pieczenia możesz na chwilę do piekarnika włożyć bułki do hot dogów.
  4. Złóż hot dogi: przekrojone bułki posmaruj sosem, włóż po łyżce colesława i po dwa paluszki rybne. Posyp natką pietruszki.
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach