Przepisy
Vege bowl Meksykański
Oto nasza propozycja urozmaicenia Vege Bowla w stylu meksykańskim! Wypełniony świeżymi warzywami, soczystymi pomidorkami i aromatycznymi przyprawami, zapewni Ci prawdziwą fiestę smaków i kolorów.
![](https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/S1318O-Vege-bowl-w-stylu-meksykanskim-320x370.jpg 320w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/S1318O-Vege-bowl-w-stylu-meksykanskim-408x472.jpg 408w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/S1318O-Vege-bowl-w-stylu-meksykanskim-816x944.jpg 816w)
- 1
- opakowanie Vege Bowla w stylu meksykańskim z ciecierzycą FRoSTY
- 100 g
- pomidorków koktajlowych
- 1
- awokado
- 1
- limonka
- garść kolendry
- pomidorki koktajlowe
- Na patelnię wlej 5 łyżek wody i wrzuć zamrożoną zawartość opakowania Vege Bowla w stylu meksykańskim z ciecierzycą FRoSTY. Smaż na średnim ogniu przez 7 minut, od czasu do czasu mieszając.
- Pokrój awokado i pomidorki koktajlowe i ułóż je na Vege Bowlu.
- Wyciśnij sok z limonki i skrop nim danie.
- Całość posyp kolendrą.