XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Szpinakowe pesto

Ożyw swoje potrawy świeżym i zdrowym akcentem dzięki naszemu przepisowi na wyjątkowe domowe pesto szpinakowe - połączenie aromatycznego szpinaku, kremowych orzechów, oliwy z oliwek i wyrazistej nuty parmezanu. Poziom trudności: łatwy Kaloryczność: 800 kcal

20 minut
Przygotowanie
Składniki
5
serduszek Szpinaku siekanego FRoSTY
2
ząbki czosnku
3
łyżki nasion słonecznika
7
łyżek oliwy z oliwek
2
łyżki soku z cytryny
garść świeżej bazylii
sól
pieprz
  1. Na patelni rozgrzej 2 łyżki oliwy, wrzuć zamrożony Szpinak siekany FRoSTY oraz posiekany czosnek, podsmaż i odstaw do wystygnięcia.
  2. Zblenduj 5 łyżek oliwy z oliwek ze słonecznikiem i bazylią.
  3. Dodaj szpinak, dopraw całość sokiem z cytryny, solą, pieprzem.
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach