Przepisy
Veggie Bowl z Makaronem z Grochu
Połączenie orzeźwiającej lekkości z białkiem roślinnym oraz bogactwem kolorów i smaków warzyw. Ta kompozycja zapewni Ci nie tylko pożywne danie, ale i zachwyci wyjątkowym połączeniem smaków.
![](https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/S1317O-Vege-bowl-z-makaronem-z-grochu-320x370.jpg 320w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/S1317O-Vege-bowl-z-makaronem-z-grochu-408x472.jpg 408w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/S1317O-Vege-bowl-z-makaronem-z-grochu-816x944.jpg 816w)
- 1
- opakowanie Vege Bowla z makaronem grochu z warzywami FRoSTY
- 100 g
- sera feta
- garść rukoli
- garść pestek dyni
- Na patelnię wlej 5 łyżek wody i wrzuć zamrożoną zawartość opakowania Vege bowla makaron z grochu z warzywami FRoSTY. Smaż na średnim ogniu przez 7 minut, od czasu do czasu mieszając.
- Pokrusz ser feta.
- Gotowego bowla posyp serem feta, pestkami dyni i rukolą.