Przepisy
Veggie Bowl ze Szpinakiem i Komosa Ryżową
Nasz pomysł na Vege bowla ze szpinakiem i komosą ryżową tworzy lekki zbalansowany posiłek o intensywnych smakach. Skosztuj go już dziś!
![](https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/Vege-bowl-ze-szpinakiem-i-komosa-ryzowa-2-320x370.jpg 320w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/Vege-bowl-ze-szpinakiem-i-komosa-ryzowa-2-408x472.jpg 408w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/Vege-bowl-ze-szpinakiem-i-komosa-ryzowa-2-816x944.jpg 816w)
- 1
- opakowanie Vege bowla komosa ryżowa z warzywami FRoSTY
- 50 g
- jogurtu naturalnego
- 1
- papryka
- 1
- ogórek
- 1
- ząbek czosnku
- Na patelnię wlej 3 łyżki wody i wrzuć zamrożoną zawartość opakowania Vege bowla komosa ryżowa z warzywami FRoSTY. Smaż na średnim ogniu przez 7 minut, od czasu do czasu mieszając.
- Pokrój ogórka i paprykę w paski.
- Posiekaj ząbek czosnku i dodaj go do jogurtu naturalnego.
- Na gotowego bowla połóż ogórka i paprykę.
- Całość polej jogurtem z czosnkiem.