XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Veggie Bowl ze Szpinakiem i Komosa Ryżową

Nasz pomysł na Vege bowla ze szpinakiem i komosą ryżową tworzy lekki zbalansowany posiłek o intensywnych smakach. Skosztuj go już dziś!

15 minut
porcje: 2
kalorie: 
1464 kJ  /  350 kcal
Trudność: łatwy
Przygotowanie
Składniki
1
opakowanie Vege bowla komosa ryżowa z warzywami FRoSTY
50 g
jogurtu naturalnego
1
papryka
1
ogórek
1
ząbek czosnku
  1. Na patelnię wlej 3 łyżki wody i wrzuć zamrożoną zawartość opakowania Vege bowla komosa ryżowa z warzywami FRoSTY. Smaż na średnim ogniu przez 7 minut, od czasu do czasu mieszając.
  2. Pokrój ogórka i paprykę w paski.
  3. Posiekaj ząbek czosnku i dodaj go do jogurtu naturalnego.
  4. Na gotowego bowla połóż ogórka i paprykę.
  5. Całość polej jogurtem z czosnkiem.
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.