XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Veggie Bowl „Ze Szpinakiem i Komosa Ryżową”

Nasz pomysł na Vege bowla ze szpinakiem i komosą ryżową tworzy lekki zbalansowany posiłek o intensywnych smakach. Skosztuj go już dziś! Poziom trudności: łatwy Kaloryczność: 175 kcal per porcję

15 minut
porcje: 2
Przygotowanie
Składniki
1
opakowanie Vege bowla komosa ryżowa z warzywami FRoSTY
1
papryka
1
ogórek
50 g
jogurtu naturalnego
1
ząbek czosnku
  1. Na patelnię wlej 3 łyżki wody i wrzuć zamrożoną zawartość opakowania Vege bowla komosa ryżowa z warzywami FRoSTY. Smaż na średnim ogniu przez 7 minut, od czasu do czasu mieszając.
  2. Pokrój ogórka i paprykę w paski.
  3. Posiekaj ząbek czosnku i dodaj go do jogurtu naturalnego.
  4. Na gotowego bowla połóż ogórka i paprykę.
  5. Całość polej jogurtem z czosnkiem.
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach