XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Warzywa z dipem serowym

Prosty sposób na intensywny smak warzyw w towarzystwie aromatycznego dipu serowego. To doskonała kombinacja na każde spotkanie! Odkryj warzywa z dipem serowym według FRoSTY i ciesz się prostą, acz niebanalną przekąską.

20 minut
porcje: 4
kalorie: 
3765 kJ  /  900 kcal
Trudność: łatwy
Przygotowanie
Składniki
1
opakowanie Warzyw do piekarnika Kalafior, fasolka i marchewka z ziołami
150 ml
mleka
50 g
sera gorgonzola
0.5
cebuli
1
łyżka masła
1
łyżeczka mąki
sól
pieprz
  1. Warzywa piecz przez 20 minut w 200°C (termoobieg).
  2. Pokrojoną w kostkę cebulę przesmaż na maśle.
  3. Dodaj mąkę i dokładnie wymieszaj. Powoli dodawaj mleko, energicznie mieszając, następnie odparuj.
  4. Dodaj rozdrobniony ser, dopraw solą i pieprzem, wymieszaj.
  5. Warzywa podaj z przygotowanym dipem.
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach