XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Warzywa z pikantnym dipem pomidorowym

Chrupiące warzywa podkręcone pikantnym pomidorowym smakiem to idealny duet na przekąskę lub dopełnienie dania! Poziom trudności: łatwy Kaloryczność: 255 kcal per porcję

20 minut
porcje: 4
Przygotowanie
Składniki
1
opakowanie Warzyw do piekarnika Cukinia, marchewka i ziemniak z ziołami
250 ml
soku pomidorowego
5
łyżek masła
2
łyżki srirachy
1
łyżka soku z cytryny
1
łyżeczka cukru brązowego
sól
pieprz
  1. Warzywa piecz przez 20 minut w 200°C (termoobieg).
  2. Wrzuć do garnka pozostałe składniki.
  3. Podgrzewaj do zgęstnienia.
  4. Dopraw solą.
  5. Warzywa podaj z przygotowanym dipem.
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach