Umyj, obierz oraz pokrój bataty i ułóż na blasze do pieczenia. Skrop 2 łyżkami oliwy z oliwek, dopraw papryką, solą i pieprzem. Piecz w nagrzanym piekarniku 180°C (termoobieg) przez ok. 25 minut.
W międzyczasie grubo posiekaj orzechy włoskie. Na dużej patelni na najwyższym poziomie podgrzej Vege Bowla Komosa ryżowa z warzywami z 2 łyżkami oleju. Następnie gotuj na średnim ogniu przez 8-10 minut, mieszając co jakiś czas.
Wymieszaj jogurt, sok z cytryny, syrop klonowy i mrożoną pietruszkę FRoSTY. Dressing dopraw solą i pieprzem. Umyj szpinak i wyjmij bataty z piekarnika. Mieszankę szpinaku, batatów, orzechów włoskich i komosy ryżowej ułóż warstwami w 4 słoikach (ok. 500 ml każdy). Wlej również dressing do słoika.
Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.
Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.
Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. iKod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.x