Przepisy
Zapiekanka warzywna
Zapiekanka warzywna- soczyste warstwy świeżych warzyw połączone w pyszny i sycący posiłek! Poziom trudności: łatwy Kaloryczność: 450 kcal per porcję

- 1
- opakowanie Warzyw na patelnię z Tymiankiem i Rozmarynem FRoSTY
- 4
- jaja
- 3
- pomidory
- 6
- plastrów Gouda
- 2
- ząbki czosnku
- 3
- łyżki oliwy z oliwek
- Na rozgrzaną na patelni oliwę wrzuć posiekany czosnek.
- Dodaj warzywa i podsmaż całość.
- Dodaj pokrojone w grubą kostkę pomidory i duś przez chwilę.
- Całość przełóż do naczynia żaroodpornego.
- Polej roztrzepanymi jajkami, a na górze ułóż plastry sera.
- Piecz w piekarniku w temperaturze 210°C przez około 12-15 min.