Przepisy
Omlet z warzywami i parmezanem
Stwórz apetyczny omlet z warzywami i parmezanem, dzięki któremu rozpoczniesz swój dzień pysznym smakiem i energią!
![](https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/omlet-z-warzywami-klasycznymi-6-of-9-320x370.jpg 320w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/omlet-z-warzywami-klasycznymi-6-of-9-408x472.jpg 408w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/omlet-z-warzywami-klasycznymi-6-of-9-816x944.jpg 816w)
- 1
- opakowanie Warzyw na patelnię klasycznych FRoSTY
- 50 g
- śmietanki 30%
- 20 g
- parmezanu
- 4
- jajka
- pietruszka
- sól
- pieprz
- Na patelni rozgrzej 1 łyżkę oleju. Wrzuć zamrożone warzywa i smaż na średnim ogniu pod przykryciem przez 7 minut, od czasu do czasu mieszając.
- Rozbij i roztrzep jajka ze śmietanką, solą i pieprzem.
- Zalej nimi przygotowane warzywa, poczekaj, aż jajka się zetną.
- Posyp wierzch startym parmezanem i posiekaną pietruszką.