Przepisy
Zupa z wołowiną
Rozgrzej się wyjątkowym smakiem, dzięki naszemu przepisowi na zupę z soczystą wołowiną i kolorowymi warzywami! Poziom trudności: łatwy Kaloryczność: 220 kcal per porcję

- 1
- opakowanie Warzyw klasycznych FRoSTY
- 700 g
- mięsa wołowego gulaszowego
- 1
- łyżka oleju
- 1
- cebula
- 2
- ząbki czosnku
- 1
- gałązka selera naciowego
- 1.5 l
- bulionu
- 400 g
- pomidorów w puszce
- 1
- łyżeczka rozmarynu
- 1
- łyżeczka tymianku
- 2
- łyżki sosu sojowego
- 2
- łyżki natki pietruszki
- sól
- pieprz
- Rozgrzej w garnku olej i podsmaż mięso, aż zbrązowieje. Dodaj połówkę łyżeczkę soli, czosnek, cebulę i seler, smaż jeszcze 5 minut.
- Wlej bulion i pomidory, duś pod przykryciem 1 godzinę.
- Dodaj warzywa klasyczne oraz przyprawy, gotuj jeszcze 10 minut.
- Podawaj posypaną natka pietruszki.