Przepisy
Zupa z wołowiną
Rozgrzej się wyjątkowym smakiem, dzięki naszemu przepisowi na zupę z soczystą wołowiną i kolorowymi warzywami!
![](https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/Zupa-wolowa-z-warzywami-klasycznymi-zdjecia-4-of-12-320x370.jpg 320w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/Zupa-wolowa-z-warzywami-klasycznymi-zdjecia-4-of-12-408x472.jpg 408w, https://www.frosta.pl/wp-content/uploads/sites/4/2023/08/Zupa-wolowa-z-warzywami-klasycznymi-zdjecia-4-of-12-816x944.jpg 816w)
- 1
- opakowanie Warzyw klasycznych FRoSTY
- 700 g
- mięsa wołowego gulaszowego
- 400 g
- pomidorów w puszce
- 2
- łyżki sosu sojowego
- 2
- łyżki natki pietruszki
- 2
- ząbki czosnku
- 1.5 l
- bulionu
- 1
- łyżka oleju
- 1
- cebula
- 1
- gałązka selera naciowego
- 1
- łyżeczka rozmarynu
- 1
- łyżeczka tymianku
- sól
- pieprz
- Rozgrzej w garnku olej i podsmaż mięso, aż zbrązowieje. Dodaj połówkę łyżeczkę soli, czosnek, cebulę i seler, smaż jeszcze 5 minut.
- Wlej bulion i pomidory, duś pod przykryciem 1 godzinę.
- Dodaj warzywa klasyczne oraz przyprawy, gotuj jeszcze 10 minut.
- Podawaj posypaną natka pietruszki.