Filety z dorsza

Cztery kostki z filetów z dorsza atlantyckiego.

  • Czas przygotowania ok. 22 min
  • Wielkość opakowania 300 g

Ślad węglowy

ca. 362g
CO2 / 100g
Certyfikat MSC
  • kalorie
    326 kJ / 77 kcal
  • tłuszcz
    0,7 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    0,1 g
  • węglowodany
    0 g
  • - w tym cukry
    0 g
  • białko
    17,7 g
  • sól
    0,18 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 9 min

Zamrożone filety opłucz przez chwilę pod bieżącą, letnią wodą, a następnie osusz papierowym ręcznikiem. Na patelni rozgrzej 5 łyżek oleju. Filety smaż na średnim ogniu przez 9 minut, od czasu do czasu przewracając.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 22 min

Rozgrzej piekarnik do temperatury 230°C. Zamrożone filety włóż do naczynia żaroodpornego (możesz dodać łyżkę masła). Piecz pod przykryciem przez około 25 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 22 minuty).

Skąd pochodzą składniki?

Najnowsze uwagi
Zobacz wszystkie oceny

Ocena Filety z dorsza

Oceny (10)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

29.12.2019

Basia

Sama ryba może i smaczna, ale płaci się niemałe pieniądze za 3/4 wody. Z 4 kostek po upieczeniu robi się 1.


15.09.2018

Jerzy

Czegos gorszego nie jadlem


30.05.2018

lola

pyszne!


30.05.2018

Mikka

Panierka?? Ludzie, nauczcie się czytać.... Ech.... To filet bez panierki......nI jest świetny, nie tylko z patelni czy piekarnika, nawet w wersji gotowanej!!:)nPolecam


30.05.2018

Mateusz

problem w tym, że nigdzie nie można ich kupić..


30.05.2018

zlotek

Przepyszne!


30.05.2018

Magda

pyszna jest ta rybka, panierka jak panierka ale sama ryba w srodku to 100 % filet, zjadlam ja ze sma...


30.05.2018

MonaD

Przyznam szczerze, że spodziewałam się czegoś lepszego.. panierka jest zdecydowanie niesmaczna.


30.05.2018

qetu

pozytywna opinia.nzjadłam ze smakiem. przyznam, ze nie jestem fanka ryb (nie lubię ich zapachu). jem je, gdyż są zdrowe. w wersji prowansalskiej , ryba ma mniej węglowodanów niż np oferowane


30.05.2018

Katarzyna

bardzo dobra rybka, tylko troszke za malo slona. ale czuc przyprawy, naprawde smaczna!


30.05.2018

Krzysiek

Superaśna - i Chińczycy nie maczali w tym rąk, jak w łososiu.


30.05.2018

Barbara

Pyszna,delikatna ryba :)


30.05.2018

Barbara

Pyszna,delikatna ryba :)


Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach